UA RU EN PL
ДОВІДКОВІ ТЕЛЕФОНИ

Київ: +38 068 369 14 07
+38 044 592 68 78

Стрий: +067 89 1-00-00
Львів, Івано-Франківськ
усі контакти та розклад

Що ми лікуємоСтатті

Пухлини головного мозку

on-line консультативний центр

Цей сервіс організований спільно нейрохірургами Люком Томичем (Нью Джерсі, США) та Ігорем Курільцем (Київ). Він дозволяє через мережу Інтернет безкоштовно отримати первинну консультацію з приводу пухлин головного та спинного мозку.

Пухлина головного мозку – це складне захворювання, що потребує різностороннього підходу. Тому при аналізі кожного випадку до консультації можуть додатково залучатися наступні спеціалісти: нейрорадіолог, невролог, нейроонколог. У складних клінічних випадках ваші знімки будуть надіслані на нейроонкологічний консиліум у США. Консультативні рекомендації будуть надіслані вам на електронну пошту за 5-7 днів. У вас є також можливість записатися на очну консультацію нейрохірурга для більш детального обговорення плану лікування.

Для отримання консультації необхідно написати нам на e-mail лист з темою: он-лайн консультація. До листа слід прикріпити:

1. Документ Word, де будуть вказані наступні дані:

  • ПІБ пацієнта
  • Дата народження
  • Контактний номер телефону
  • Місце проживання
  • Скарги, що змусили виконати МРТ
  • Коротка історія захворювання (скільки тривають симптоми, чи проходили якесь лікування, чи погіршується стан, на скільки швидко стає гірше)

2. Знімки та заключення МРТ головного мозку (з контрастним підсиленням). Знімки можна переслати прикріпивши їх до електронного листа або надіславши нам посилання на них в файлообміннику.

E-mail для надсилання ваших даних: consult.insc@gmail.com
Телефон для запису на очну консультацію: +38 044 592 90 79

Ми зробимо все від нас залежне, щоб допомогти Вам.


З повагою,
Ігор Курілець та Luke Tomycz


Повернутися до розділу