UA RU EN PL
ДОВІДКОВІ ТЕЛЕФОНИ

Київ: +38 068 369 14 07
+38 044 592 68 78

Стрий: +067 89 1-00-00
Львів, Івано-Франківськ
усі контакти та розклад

КонтактиКлінікиСтрий

ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКА ФІЛІЯ
м. Стрий (Львівська область)

вул. О. Басараб, 15
Стрийська центральна районна лікарня, 7 поверх
Телефон: +380 67 891-00-00

Консультування пацієнтів здійснюється:

  • без попереднього запису (в порядку черги) - Пн.-Пт. 08:30-17:00
  • в порядку попереднього запису

Прийом ведуть:

Курілець
Ігор
Петрович

Засновник, генеральний директор та старший нейрохірург МЦНХ.

Курілець
Ігор
Ігорович

Нейрохірург

Притула
Михайло
Олександрович

Нейрохірург
 

Вальчук
Михайло
Володимирович

Нейрохірург

Захарко
Володимир
Андрійович

Нейрохірург

Волков
Олександр
Михайлович

Ортопед-
травматолог


 

Загальна інформація

В передгір’ї Карпат, на березі гірської річки, оточене мальовничою природою на межі Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей та на перетині основних транспортних магістралей західної України розташоване старовинне місто Стрий. Поглянувши на карту регіону, легко збагнути, що Стрий розташований в його географічному центрі. До Львова 60 км, до Івано-Франківська 90 км, до Дрогобича та Трускавця 25 км, до Моршина 10 км. Проїхавши якихось 150-200 км від Стрия в будь-якому напрямку, можна досягти майже усіх населених пунктів карпатського регіону.

Однією із особливостей функціонування клініки „Міжнародний центр нейрохірургії” було створення умов, максимально наближених до тих, що існують в західноєвропейських клініках. Це дає можливість плідно співпрацювати задля освоєння нових технологій як за кордоном, так і в Україні. В Україні до тепер не існувало чіткого єдиного стандарту щодо організації нейрохірургічної служби в регіонах. Тому, допомога хворим навіть із залученням столичних нейрохірургів, як правило, закінчувалася консультаціями та транспортуванням хворих до столиці через брак умов для надання високоспеціалізованої допомоги на місцях.

Ми реалізували ідею створення регіональної нейрохірургічної філії, котра нічим не поступається столичній клініці Міжнародного центру нейрохірургії. Консультації та операції нашим пацієнтам виконуються кращими столичними спеціалістами в галузі нейрохірургії, ортопедії, травматології. Звичайно, що обладнання та інструментарій західноукраїнської філії в м. Стрий, а також умови для хворих повністю відповідають високим стандартам європейської медицини.

Нейрохірургічна клініка в Стрию укомплектована сучасним магнітно-резонансним томографом, без якого неможливе виконання більшості оперативних втручань на голові та хребті. При необхідності обстеження може бути доповнене комп’ютерною томографією, що разом з консиліумом фахівців дозволяє вирішувати на місці складні діагностичні та тактичні питання без поїздки на діагностику за межі клініки. В особливих ситуаціях отримані знімки надсилаються до Києва або до Лондона для консультацій. Рентген-оптичний апарат, що встановлено в операційній, дає можливість хірургам під час операції орієнтуватися в складних закутках операційної рани.

Розташування клініки поза мегаполісом в курортній місцині не тільки додає здоров’я охочим отримати допомогу, але робить її доступною для населення через нижчий рівень цін, а також відсутність транспортних витрат, що виникають при поїздці за сотні кілометрів до столиці чи за кордон.

Високотехнологічна інтенсифікована прозахідна нейрохірургічна клініка в Стрию – прообраз майбутньої медицини в Україні, коли буде забуто про гігантоманію, дефіцит, марнотратство, занедбаність, технологічну недосконалість, хабарництво, а також про існування вічно відсталої української глибинки.

 

Основні принципи роботи філії

  • Філія технологічно оснащена аналогічно до центральної клініки
  • Провідні спеціалісти з Києва регулярно чергують в філії, надаючи консультативні послуги та виконуючи оперативні втручання
  • Клініка укомплектована всім необхідним діагностичним обладнанням, зокрема магнітно – резонансним та комп’ютерним томографом.
  • В складних випадках здійснюється додаткова консультація хворих через мережу Інтернет спеціалістами з Києва та Лондона (Великобританія)
  • Крім консультацій власне у місті Стрий, можна отримати консультацію наших спеціалістів у консультативних пунктах філії, що працюють у містах Львів та Івано-Франківськ
  • Консультації пацієнтів здійснюються за записом. Єдиний телефон для запису на консультацію у Стрию, Львові та Івано-Франківську: 067-89-10000
  • Незважаючи на назву клініки, ми здійснюємо лікування не тільки нейрохірургічних хворих, але й хворих з неврологічною, ортопедичною патологією та травмами