UA RU EN PL
ДОВІДКОВІ ТЕЛЕФОНИ

Київ: +38 068 369 14 07
+38 044 592 68 78

Стрий: +067 89 1-00-00
Львів, Івано-Франківськ
усі контакти та розклад

Сучасне анестезіологічне забезпечення

Обираючи хірургічну клініку, хворі часто недооцінюють рівень анестезіологічної допомоги, вважаючи, що основна роль при виконанні операції відводиться виключно хірургу.

Сучасна нейроанестезіологія – надзвичайно складна та динамічна галузь медичної науки, котра потребує наявності висококваліфікованого персоналу при великих капіталовкладеннях в медичне обладнання. Ми надаємо допомогу нашим хворим на сучасному рівні, котрий, на відміну від традиційних українських лікарень, передбачає наступне:

1. Ми використовуємо наркозні апарати лідера у виготовленні такої техніки Datex-Ohmeda (General Electrics, США). Вони працюють за закритим контуром, що дозволяє, на відміну від вітчизняних апаратів відкритого контуру, ретельно контролювати газовий склад суміші, що вводиться в легені та повітря, що видихається. Контроль здійснює складний монітор, газоаналізатор і система рециркуляції, очищення та регенерації газового складу суміші, що подається в легені хворого. Це дозволяє застосовувати у 5-10 разів менше ліків, а отже, зменшити згубну дію наркозу. Це дозволяє гарантовано виконувати багатогодинні операції важкохворим і людям похилого віку. Загалом, такі наркози значно легше переносяться хворими.

2. Сучасна анестезіологічна техніка контролює до 30 показників стану хворого. Це дає можливість завчасно діагностувати небезпечні відхилення від норми і їх ефективно корегувати. Все це значно зменшує кількість операційних ускладнень.

3. Введення високоефективних ліків для наркозу здійснюється спеціальними комп’ютерними пристроями (інфузоматами, шприцевими насосами, газовими дозаторами), котрі на відміну від традиційних методів введення ліків гарантують стабільність наркозу при меншій кількості ліків, що вводяться. Безпеку, комфортність, керованість наркозу в клініці забезпечують також медичні гази та сучасні газоподібні суміші. Після операції хворий прокидається за лічені хвилини, що дозволяє хірургам одразу оцінити його стан.

4. Медична техніка, що застосовується в операційних Міжнародного центру нейрохірургії, дублюється, що підвищує надійність на випадок поломок чи аварій.

5. На сторінках нашого сайту можна знайти інформацію про переливання власної крові (аутогемотрансфузію) за допомогою Electa Cell Saver, а також про моніторування викликаних моторних потенціалів спинного мозку під час операцій. Ми вважаємо такі технології для нас базовими.

6. Висока кваліфікація та тривалий вишкіл медперсоналу анестезіологічної служби Міжнародного центру нейрохірургії – головна запорука успіху роботи нейрохірургів.