UA RU EN PL
ДОВІДКОВІ ТЕЛЕФОНИ

Київ: +38 068 369 14 07
+38 044 592 68 78

Стрий: +067 89 1-00-00
Львів, Івано-Франківськ
усі контакти та розклад

Інформація для пацієнтівНейрохірург зі США Люк Томич

Нейрохірурги зі США та України безкоштовно проконсультують хворих з пухлинами головного мозку в Києві

8 червня 2019 року в Міжнародному центрі нейрохірургії (м. Київ) безкоштовно будуть вести прийом пацієнтів нейрохірург зі Сполучених Штатів Америки Люк Томич (Luke Tomycz) та нейрохірург нашого центру Ігор Курілець. Окрім консультування заплановано спільне виконання операцій на головному мозку. Приїзд американського колеги відбувається за підтримки некомерційної організації RAZOM for Ukraine.

Це вже п’ятий подібний візит доктора Люка Томича. Попередні відбулися в 2016, 2017 та 2018 роках. Всього за час попередніх візитів проконсультовано близько 600 пацієнтів, спільно виконано 50 операцій. Зокрема, під контролем Люка Томича були успішно проведені оперативні втручання з приводу: пухлин основи черепа, гіпофіза, задньої черепної ямки, внутрішньо мозкові пухлини, внутрішньошлуночкові пухлини, а також пухлини стовбура головного мозку. Слід також відмітити, що завдяки підтримці організації RAZOM частині неплатоспроможних пацієнтів було повністю, або частково профінансовано вартість витратних матеріалів, що використовувалися під час виконаних операцій.

Всього Люк Томич планує провести в Україні тиждень, тому всіх, хто потребує допомоги, ми запрошуємо записатися на консультацію.

Люк Томич – випускник Массачусетського технологічного інституту (Massachusetts Institute of Technology), закінчив медичну школу Мічіганського університету (Michigan Medical School), проходив резидентуру з нейрохірургії в Університеті Вандербілта (Vanderbilt University) та Дитячому Госпіталі міста Сієтл (Seattle Children's Hospital). Окрім основної роботи в США, здійснив багато волонтерських візитів до Еквадору, Гондурасу, Кенії, де лікував хворих з тяжкою нейрохірургічною патологією. На даний час працює нейрохірургом у госпіталі при Рутгерському університеті (Нью Джерсі, США). В 2017 році за підтримку української нейрохірургії був нагороджений медаллю Верховної Ради України.

ЯК ПОТРАПИТИ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ ДО СПЕЦІАЛІСТІВ ЗІ США?

Крок 1. Зателефонувати, або написати у VIBER за номером: +38 (068) 369 14 07 та записатися на консультацію до одного з нейрохірургів нашого центру, що спеціалізуються на пухлинах головного мозку – Курільця Ігоря Ігоровича.

Крок 2. Обов’язкова консультація нейрохірургом нашого центру, під час якої буде встановлено чи Ваш діагноз потребує консультації спеціаліста зі США. Після цього вас буде внесено в список пацієнтів, які потребують консультації американського нейрохірурга. Хочемо відмітити, що цей візит буде присвячений саме пухлинам головного мозку.

Крок 3. Якщо Вас запросили на консультацію Люка Томича, будь ласка, майте при собі всі необхідні медичні документи, такі як:

  • знімки МРТ головного мозку (плівка + диск) з контрастним підсиленням та заключення до них (виконані не давніше, як за 6 місяців до консультації).
  • всі попередні знімки МРТ, КТ, заключення, виписки, результати гістологічного дослідження, якщо у вас такі є у наявності.
  • паспорт громадянина України (пацієнта та всіх, хто його супроводжує).

Консультації будуть проводитися за адресою:

Міжнародного центру нейрохірургії:
Київ, вул. Липська 11, метро Арсенальна,
Центральний госпіталь ВМУ СБУ (2 поверх).

Для входу на територію госпіталю обов’язково мати з собою паспорт громадянина України.


З повагою,
команда нейрохірургів
Міжнародного центру нейрохірургії