UA RU EN PL
ДОВІДКОВІ ТЕЛЕФОНИ

Київ: +38 068 369 14 07
+38 044 592 68 78

Стрий: +067 89 1-00-00
Львів, Івано-Франківськ
усі контакти та розклад

Інформація для пацієнтівБлагодійна підтримка хворих

Для команди Міжнародного центру нейрохірургії на першому місті завжди стоїть людина. Ми з розумінням ставимося до пацієнтів, рівень доходів яких не дозволяє їм в повному обсязі cплатити за надану медичну допомогу. З іншого боку, хворим слід пам’ятати, що чим більш високотехнологічною є операція, тим більше коштів витрачається на її проведення.

Для хворих, які реально потребують лікування в Міжнародному центрі нейрохірургії, ми намагаємося зробити максимально можливі знижки на лікування. В окремих випадках існує можливість сплатити за медичні послуги в розстрочку. Окрім того, клініка контактує з рядом вітчизняних та міжнародних благодійних фондів, що нерідко повністю або частково оплачують нашим пацієнтам надане лікування. За сприяння адміністрації Міжнародного центру нейрохірургії та підтримки міжнародних благодійних організацій ряд наших пацієнтів зі складними захворюваннями отримали абсолютно безкоштовне лікування в клініках Великобританії та Іспанії.

Щоб збирати кошти для лікування малозабезпечених громадян, при Міжнародному центрі нейрохірургії відкрито благодійний фонд “Грація”, куди кожен небайдужий до долі хворих людей може зробити пожертвування. Більш детально про діяльність благодійного фонду “Грація” ви можете дізнатися, зателефонувавши за номерами: (044) 592-68-78 та 592-69-79.