UA RU EN PL
ДОВІДКОВІ ТЕЛЕФОНИ

Київ: +38 068 369 14 07
+38 044 592 68 78

Стрий: +067 89 1-00-00
Львів, Івано-Франківськ
усі контакти та розклад

Про клінікуНовини

14 березня Сюжет телеканалу СТБ, про унікальну операцію.
У Міжнародному центрі нейрохірургії, вперше в Україні, дитині поставили імплант, який буде рости разом з організмом. Дивіться відео на сайті телеканалу: http://vikna.stb.ua/ru/news/2013/3/14/127017/

 

У листопаді 2011 року в центральній клініці, що знаходиться на вул. Липській 11, встановлено на даний час найсучасніший в східній Європі магнітно – резонансний томограф (МРТ) Toshiba Vantage Titan 3T. Потужність нового томографа складає 3 Тесла. Він дозволяє діагностувати найменші враження мозку, а також вогнища епілептичної активності

 

В 2011 році лікарі-нейрохіруги Міжнародного центру нейрохірургії пройшли стажування в Торонто (Канада) та Лондоні (Великобританія), де освоїли сучасні методи лікування хворих на епілепсію. Також налагоджено міжнародне співробітництво в цій галузі з іншими клініками.

 

У листопаді 2010 року у Міжнародному центрі нейрохірургії було встановлено і введено в експлуатацію надсучасний операційний мікроскоп OPMI® Pentero™ німецької фірми Carl Zeiss. Цей мікроскоп є одним із найбільш досконалих у світі. Його використання надає нейрохірургам краще бачення мініатюрних нервових структур, що дозволяє зменшити ризики ускладнення до мінімуму.

 

У жовтні 2010 року вперше в Україні виконана операція з приводу нервово – паралітичного сколіозу у хворої з дитячим церебральним паралічем (ДЦП). Операцію виконано у західноукраїнській філії Міжнародного центру нейрохірургії у місті Стрий. Виконання таких операцій, зі слів директора МЦНХ І.П. Курільця, вимагає неабиякого досвіду і вміння хірургів, анестезіологів та інших членів операційної бригади, а також значної кількості сучасного обладнання.

 

27 вересня 2010 року Американська національна телевізійна академія удостоїла фільм про Міжнародний центр нейрохірургії “Англійський хірург“ (The English Surgeon) кінопремією «Еммі». «Еммі» – це престижна нагорода, телевізійний аналог премії «Оскар». Щоб дізнатися більше натисніть тут.


 

1 вересня 2010 року при західноукраїнській філії Міжнародного центру нейрохірургії відкрито відділення магнітно – резонансної томографії (МРТ) - Neuroscan. Відділення оснащене сучасним магнітно – резонансним томографом виробництва компанії Hitachi (Японія). Відкриття такого відділення дає змогу нейрохірургам МЦНХ разом з радіологами поставити точний діагноз, а пацієнтам створює максимально комфортні умови для діагностики та лікування.

 

У липні 2010 року в західноукраїнській філії Міжнародного центру нейрохірургії розпочато виконання оперативних втручань при викривленнях хребта (сколіозах, кіфозах). Такі операції на території Західної України виконано вперше. Нині жителям заходу України, що хворі на сколіоз, не обов’язково їхати на лікування в столицю, операцію можна зробити і в місті Стрию.

 

29 квітня 2010 року у конгрес-холі Торгово-промислової палати України відбулася офіційна церемонія нагородження лідерів Національного бізнес-рейтингу. Міжнародний центр нейрохірургії за свої медичні досягнення та динамічний розвиток отримав почесне звання Лідера медичної галузі України.


 

8 березня 2010 року в честь сторіччя з дня смерті Флоуренс Найтінгейл директор Міжнародного центру нейрохірургії Курілець Ігор Петрович за свій внесок в розвиток гуманізму був удостоєний золотої медалі Центру Європейських досліджень та гуманності імені Іоаніса Каподістріаса. Церемонія нагородження відбулася в Афінах (Греція).






 

В лютому 2010 року з черговим візитом клініку відвідав професор Генрі Марш (Лондон, Великобританія). Ним було безкоштовно проконсультовано кілька десятків хворих з надскладними пухлинами головного мозку. Також Генрі Марш відвідав західноукраїнський філіал Міжнародного центру нейрохірургії, де теж консультував хворих.



Архів новин: 2009 2008 2007 2006